معرفی فرآیند آموزش

فرآیند آموزش، زیر نظر یکی از هنرمندان متخصص که دانش آموخته دانشگاه تهران و دارای مدرک دکتری است و به عنوان مدرس دانشگاه فعالیت می کند، صورت می گیرد.
انتخاب دروس و شیوه آموزش آنها مطابق با آنچه در بهترین دانشگاه ها و آموزشگاه های هنری جهان و ایران جریان دارد، تنظیم شده است تا هنرجویان فارغ التحصیل از این دوره، به صورت حرفه ای آموزش دیده باشند و به مهارت و علم کافی دست یافته باشند.
به همین دلیل توجه افراطی به سلیقه خاص یک استاد یا روش مورد علاقه یک مکتب و یا شیوه های رایج در محیط های غیر علمی و غیر تخصصی، شکل دهنده محتوا و روش آموزشی در این آموزشگاه نیست.
در نهایت، هنرجویان آشنایی مناسبی با متدهای روز و شیوه های متنوع رایج هنری که مورد تأیید محیط های دانشگاهی و رسمی هنر است، پیدا می کنند.
به منظور دستیابی به محیطی راحت، آرام و امن، آموزشگاه تنها به آموزش هنرجویان خانم توسط اساتید خانم اختصاص یافته است و با توجه به دانش و توانایی‌های متفاوت هنرجویان سطوح آموزشی از پایه تا پیشرفته طراحی شده است.
آموزشگاه هنری مظفری، با استعانت به خداوند متعال و با هدف پرورش هنرمندان متخصص و متعهد تأسیس شده است.
ما معتقدیم، نزد هنرمند ودیعه ای الهی به امانت گذاشته شده است و او پیام آور و عرضه کننده آن امانت به مردم است. پس هنرمند باید این فضل الهی را قدر داند و هنر خویش را آیینه دار حقیقت عالم سازد.
در این مسیر، گام اول، آشنایی با امکانات وسیع و ظریف عرصه هنر و تسلط به فنون لازم است؛ که تا اصول را ندانیم، هنرمان، شأن سخن حق را نخواهد یافت.
از این روی، آموزش و تسلط بر فن، اهتمام اصلی ماست. هیچ مسئله ای برای ما به اندازه آموزش صحیح و جامع اهمیت ندارد و در هیچ شرایطی از آن فروگذار نخواهیم کرد.
اولویت دیگر ما، توجه به تهذیب در مسیر تعلیم و تعلم هنر است. هنرمند آنگاه که مهذب شد، تجلی گاه نور حق می شود. پس دیانت و تخلق به اخلاق شایسته را امری ضروری می دانیم و در همه مسیر خود به آن عمیقاً پایبندیم.
ما، فراهم آوردن محیطی امن، آرام و با امکانات مناسب را شرط تحقق اهداف خود می دانیم و معتقدیم باید زمان و فضای آموزش کافی برای هر هنرجو مهیا شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود؛ به همین دلیل کلاس ها با تعداد محدود هنرجویان و زمان کافی برگزار می گردد. با توجه به این شرایط، هنرجویان با معیارهای مد نظر آموزشگاه سنجیده شده و برای شرکت در دوره ها انتخاب می شوند.
باور داریم که تدریس مدرسان متخصص و ماهر، در کنار هنرجویان مشتاق و شایسته و بهره بردن از علم روز و آموزش صحیح و کامل، طیف گسترده ای از هنرمندان فرهیخته و مجرب را آماده عرضه هنر اصیل و ارزشمند به جامعه اسلامی خواهد ساخت؛ ان شاالله.

چرا معتقدیم که کلاس‌های ما بالاترین کیفیت آموزشی را داراست؟

🎨 در غالب کلاس‌های آموزش مهارت‌های هنری، تنها تدریس تکنیک‌های عملی مدنظر قرار می‌گیرد. نتیجه اتخاذ این شیوه در بهترین حالت، تربیت هنرمندانی است که تکنیک‌هایی را یاد گرفته‌اند اما قدرت استفاده صحیح، بجا و موثر از تکنیک و همچنین تحلیل اثر خود یا سایر آثار هنری را نداشته و در قوه تشخیص و فهم اثر هنری دچار نقصان اساسی‌اند.
💡 ما معتقدیم که آموزش صحیح، تلفیق و ترکیب مناسبی از فراگیری تکنیک و مهارت‌های عملی در کنار یادگیری عمیق مطالب تئوریک است. از دیدگاه ما، تسلط بر حیطه علمی و تئوریک بهترین پشتوانه برای ارتقای نظرگاه هنرمند و درک او نسبت به افق پیش رویش است.
📚 🎨 به همین دلیل، در همه دوره‌ها در کنار آموزش فنی تکنیک‌ها و انجام تمرین‌های دقیق، مطالب تئوری متناسب نیز تدریس می‌شود؛ با این نگاه که در انتهای دوره، هنرمند باید در هر دو حیطه علمی و عملی به رشد قابل توجه و رضایت‌بخشی دست یابد.
🎓 در این مسیر، شیوه آموزش بهترین آکادمی‌های ایران و جهان الگوی تدوین برنامه آموزشی ما بوده است. هدف مطلوب ما در فرآیند آموزش، تربیت هنرمندی است که در کنار مهارت عملی و توانمندی تکنیکی، نسبت به پیشینه، نحوه شکل‌گیری و موقعیت درست استفاده از آن تکنیک نیز آگاه باشد.
به این دو شیوه دقت کنید:
⛔️ در شیوه اول، هنرجو عکسی سیاه و سفید را (معمولا از روی صفحه موبایل خود و یا از روی طرح پریبنت شده) نگاه می‌کند و آن را دقیقا کپی می‌کند. معیار ارزیابی، هرچه نزدیک‌تر شدن نقاشی به عکس مذکور است. استاد هرچند دقیقه یکبار سری به هنرجو می‌زند و صرفا نتیجه کار او را تأیید یا رد می‌کند. در موارد حاد، استاد خود قلم در دست می‌گیرد و بدون توضیح خاصی تنها کار را به پایان می‌رساند. در این شیوه توجه ای به استعداد و توانایی و شیوه‌های آکادمی و بروز هنری نمی‌شود و بیشتر سلیقه استاد به هنرجو انتقال داده می‌شود.
✅ در شیوه دوم، هنرجو اصول و مبانی بنیادین و حرفه ای، طراحی و نقاشی را از پایه فرا می‌گیرد. استاد، تکنیک‌ها و مکاتب متفاوت را (بنا به فراخور واحد) تدریس می‌کند و معیار ارزیابی، توانایی هنرجو در طراحی از هر سوژه‌ دلخواهی است؛ چه سوژه حاضر (مشتمل بر سوژه زنده یا بیجان) و چه از روی عکس و حتی موضوع‌های ذهنی.
⛔️ در شیوه اول، هنرجو تنها روش خاص و محدودی را فرا می‌گیرد (کپی از روی یک عکس) و قابلیت گسترش توانایی خود را جهت طراحی و نقاشی از دیگر مدل های و سوژه ها ندارد.
✅ در شیوه دوم، هنرجو روش‌های پایه و اصلی و حرفه ای را فرا می‌گیرد و امکان یادگیری و اجرای هر تکنیک و سوژه ی تازه‌ای را بر مبنای توانمندی خود دارا خواهد بود.
⛔️ شیوه اول، شیوه رایج در آموزشگاه‌های غیرآکادمیک است.
✅ شیوه دوم، شیوه علمی آموزش هنر نقاشی و طراحی است.
⛔️ شیوه اول، شیوه نادرست و بی‌نتیجه است.
✅ شیوه دوم، صحیح و کارآمد است.
✅ نقاشی را با شیوه صحیح بیاموزید. ✅
🏢 امروزه آنچه در غالب کلاس‌های هنری رایج است، محدود شدن آموزش به یک مهارت عملی خاص است. در این کلاس‌ها، در وضعیت ایده‌آل، در انتهای یک دوره آموزشی، هنرجو توان پیاده‌سازی یک تکنیک خاص را دارد؛ هنرجو نه از ریشه‌ها، دلایل و کاربردهای آن تکنیک اطلاع کاملی دارد و نه توانایی آموزش دادن آن تکنیک به دیگران را داراست.
🏆هدف مطلوب ما در هر دوره، آموزش جامع و همه‌جانبه مهارت به هنرجویان است به گونه‌ای که پس از پایان دوره، توانایی تدریس آن به هر هنرجوی دیگری را دارا باشند. بدین ترتیب هنرجو پس از پایان دوره، علاوه بر تسلط بر مهارت مورد نظر، قابلیت تدریس و آموزش آن را نیز داراست و بدین شکل امکان کسب درآمد از مهارت خود را نیز خواهد داشت.
🎨 از این رو در پایان هر دوره، توصیه ما به هنرجویان توانمند اینست که از قابلیت تازه خود بهره برده و تدریس را از سطوح پایه آغاز کنند.
 
 

سوابق تحصیلی:

- فارغ التحصیل 87 - 1386 دروه کارشناسی رشته نقاشی دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران درمیان فارغ التحصیل‌های سال تحصیلی 87 - 1386(پذیرفته شده آزمون سراسری سال 1382) رشته مذکور طبق آئین‌نامه دانش آموختگان ممتاز فارغ التحصیل رتبه اول شناخته شده است.
- دانشجوی استعدادهای درخشان و پذیرفته شده در رشته نقاشی مقطع کارشناسی ارشد سال 1387دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران
- فارغ التحصیل 90- 1389 دوره کارشناسی ارشد رشته نقاشی دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران و کسب رتبه اول در این مقطع تحصیلی
- دانشجوی استعدادهای درخشان و پذیرفته شده در رشته پژوهش هنر در مقطع دکتری در سال 1390 دانشکده هنر دانشگاه شاهد
- دبیر انجمن علمی دانشجویی نقاشی در سال 1387. این دوره از انجمن علمی نقاشی، در شورای پژوهشی پردیس و براساس آئین نامه‌های مربوطه به انتخاب انجمن‌های برتر، به عنوان انجمن علمی برتر پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران در روز پژوهش سال 1387 شناخته شد.

سوابق فعالیت های هنری:

- نمایشگاه‌ انفرادی: گالری نقش جهان
- نمایشگاه گروهی: دو بار در نگارخانه دانشگاه تهران و یک بار در گالری ساربان
- شرکت در نمایشگاه دارالقرآن کریم
- اثر برگزیده در دومین نمایشگاه هنرهای تصویری قرآن کریم، 1384
- شرکت در نمایشگاه نقاشی دارالقرآن کریم دانشگاه آزاد رودهن و دریافت لوح تقدیر، 1387
- شرکت در دومین دوره جشنواره فجر و پذیرش و نمایش دو اثر در نمایشگاه جشنواره، 1388
- شرکت در چهارمین دوره جشنواره فجر و پذیرش و نمایش یک اثر در نمایشگاه جشنواره، 1390
- مقام سوم در نخستین جشنواره فرهنگی نورالمهدی (عج)، 1384
- شرکت در دومین جشنواره هنر مقاومت و ارائه چهار اثر در بخش اساتید، 1390
- شرکت در سومین جشنواره هنر مقاومت و ارائه دو اثر در بخش اساتید
- تقدیر شده به عنوان هنرمند ارزشی ، در روز زن (1392)
- شرکت و برگزاری گروه‌های پژوهشی و تخصصی هنر با دانشجویان

سوابق پژوهشی:

- دبیر گروه تجسمی هنر در فرهنگستان هنر از سال 1387 تا 1391
- مدیر داخلی فصلنامه «خیال شرقی»
- نگارش و چاپ دو مقاله در دو فصلنامه علمی- پژوهشی «مطالعات هنر اسلامی»
- نگارش و چاپ یک مقاله در فصلنامه علمی - پژوهشی «نگره»
- نگارش و چاپ یک مقاله در فصلنامه علمی ترویجی «جلوه هنر»

سوابق آموزشی و تدریس:

- تدریس در دانشگاه تهران
- تدریس در دوره های عالی آزاد هنر دانشگاه تهران
- تدریس در حوزه هنری تهران(کارگاه طراحی انیمیشن)
- تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
- تدریس به عنوان TA در دانشگاه تهران
- تدریس در جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران